Cadouri

Specialitati dulci

Cutie bomboane Ferrero Rocher 200 g

FF1061
45,00 lei
Specialitati crocante de napolitana, acoperite cu fructe de padure si ciocolata cu lapte, cu umplutura fina si aluna de padure intreaga in inerior. Bomboanele pot fi considerate accesorii care pot insoti, o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Specialitati dulci

Merci Finest Selection 250 g

FF1062
40,00 lei
Bomboanele Merci Finest Selection 250 g , se găsesc în următoarele variante de arome : - Cafea - Ciocolata - Alune de padure - Migdale - Marțipan  Bomboanele sunt considerate accesorii care pot însoți o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Specialitati dulci

Raffaello 150 g

FF1063
25,00 lei
Specialități crocante învelite în nucǎ de cocos , în interiorul fiecărei bomboane găsești o migdalǎ întreagă ce conferă o texturǎ interesantă și un plus de savoare . Ți-e poftǎ de o gustare dulce și încântătoare ? Alege bomboanele Raffaelo . Cantitate 150 g . Bomboanele sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda de flori,  în concluzie nu...
Specialitati dulci

Merci 400 g

FF1064
85,00 lei
Bomboanele Merci Finest Selection 400 g , se găsesc în următoarele variante de arome : - Cafea - Ciocolata - Alune de padure - Migdale - Marțipan  Bomboanele sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse .
Specialitati dulci

Ferrero Rocher 300 g

FF1065
55,00 lei
Specialitati crocante de napolitana, acoperite cu fructe de padure si ciocolata cu lapte, cu umplutura fina si aluna de padure intreaga in interior. Bomboanele pot fi considerate accesorii care pot insoti, o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Bauturi alcoolice

Vin spumant “Asti Martini”

FF1066
85,00 lei
Vin spumant Asti Martini dulce 0,75 l . Pentru a putea comanda produse din aceasta sectiune trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani. Bauturile alcoolice sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Bauturi alcoolice

Moet & Chandon Brut Imperial

FF1067
390,00 lei
Șampanie Moet & Chandon Brut Imperial 0,75 l .Pentru a putea comanda produse din aceasta sectiune trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani. Bauturile alcoolice sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda de flori, în concluzie  nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Bauturi alcoolice

Martini Prosecco

FF1068
75,00 lei
Martini Prosecco Extra-Dry 0,75 l. Pentru a putea comanda produse din aceasta sectiune trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani.Bauturile alcoolice sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda de flori, în concluzie nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.
Product added to wishlist

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.