Plante

Plante de apartament

Aranjament Orhidee Phalaenopsis mov

FF1046
175,00 lei
Chiar nu trebuie sa astepti ocazii speciale pentru a-i incanta pe cei dragi cu un cadou floral elegant. Comanda acest frumos aranjament cu orhidee in vas ceramic, iar noi il livram chiar la usa ta.
Plante de apartament

Aranjament Anthurium in vas ceramic

FF1049
150,00 lei
Nu ezita sa faci cadouri florale sau doar sa astepti ocazii speciale pentru a-i surprinde pe cei dragi din viata ta. Plaseaza acum o comanda si noi iti vom aduce acest aranjament chiar la usa ta.
Plante pentru terase

Mix de plante suculente

FF1050
50,00 lei
Esentele tari se tin in sticlute mici.In cazul nostru si atentiile mici pot insemna lucruri marete pentru cei care le primesc, asa ca nu rata niciodata ocazia de a oferi o floare.
Plante de apartament

Aranjament Guzmania

FF1052
130,00 lei
Plantele de ghiveci sunt adevarate teste de responsabiliate si empatie fata de persoana care o va primi.Cu siguranta si o planta la ghiveci va surprinde placut pasionatii de frumos.
Plante

Aranjament Phalaenopsis

FF1095
175,00 lei
Florăria Fata cu flori, vine în ajutorul tău cu cele mai frumoase si deosebite buchete si aranjamente! Livrarea este gratuită si poate fi făcută în maxim 2 ore în Iași si zonele limitrofe prin curierii proprii. 
Plante

Cycas Revoluta

FF1097
255,00 lei
Florăria Fata cu flori, vine în ajutorul tău cu cele mai frumoase si deosebite buchete si aranjamente!   Livrarea este gratuită si poate fi făcută în maxim 2 ore în Iași si zonele limitrofe prin curierii proprii.
Product added to wishlist

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.