Cutii de catifea

Cutii de catifea

Cutie "Royal"

FF1012
360,00 lei
Doresti sa ii arati ca dragostea voastra este pura si sincera? Perfect! Trandafirii albi sunt alegerea perfecta, dar mai ales in combinatie cu cateva fire de orhidee, toate frumos aranjate intr-o cutie eleganta de catifea. Comanda online si vei beneficia de livrarea gratuita chiar in orasul tau. Contine: 13 tr , cymbidium 8
310,00 lei
Trandafiri roz asortati cu o hortensie roz pal, toate puse cu grija intr-o cutie mov de catifea, inspira feminitate absoluta, astfel acest minunat aranjament trebuie sa ajunga cu siguranta la iubita ta sau de ce nu la o prietena speciala din viata ta.
1-8 Martie

Cutie "True Love"

FF1056
300,00 lei
Daca esti in cautarea unui cadou cu adevarat special, atunci acesta este alegerea perfecta sa ii poti arata cat de mult o iubesti. Trandafirii albi simbol al sinceritatii, impreuna cu un singur trandafir rosu, dar foarte important impreuna cu o cutie cu adevarat speciala, pot fi alegerea perfecta pentru persoana iubita.
Product added to wishlist

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.