Politica de confidentialitate

Notificare de Confidențialitate 

Prin prezenta notificare de confidențialitate dorim să va informăm asupra drepturilor dumneavoastră privind procesarea datelor personale și a modurilor în care noi procesăm aceste date în mod transparent, corect și legal. 

Orice modificare a proceselor din cadrul companiei noastre care implică datele dumneavoastră personale, va fi reflectată de asemenea în actualizările periodice ale acestei notificări. 

Cine suntem noi? 

SC ALEXA CRINU GARDEN SRL

Adresa: Bdul. Dimitrie Cantemir 1A, Iasi, Romania

CUI: 38729237

Registrul Comertului: J22/129/2018

Tel: 0771 786 775 sau 0746 161 708

E-mail: contact@fatacuflori.ro

Ce înseamnă date personale? 

Textul normativei europene pentru protecția datelor 679/2016 stabilește următoarea definiție: 

<<"date cu caracter personal" înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoană vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale”.>>   

Ce categorii de date personale colectăm? 

Datele personale pe care le procesam sunt direct furnizate de dumneavoastra si se refera la: date personale de identificare 

În funcție de serviciile solicitate, în baza legii în vigoare, vom putea solicita date personale suplimentare, în vederea prestării serviciilor sau pentru conformarea cu obligațiile legale. 

De asemenea, procesăm date personale necesare în procesul de recrutare și angajare atunci când aplicați/sunteți acceptat pentru unul din posturile noastre vacante. Aceste date personale includ, de exemplu, numele și prenumele, data nașterii, domiciliul, adresa de e-mail sau numărul de telefon precum și detalii despre activitatea profesională anterioară și studii. 

Nu procesăm categorii speciale de date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

fatacuflori.ro colecteaza datele personale furnizate ca urmare a abonarii la newsletter, a crearii unui cont sau a plasarii unei comenzi, pentru indeplinirea obligatiilor contractuale.

Aceste date sunt: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare a comenzii, detaliile de facturare, etc. 

Pot fi necesare uneori, informații suplimentare, cum ar fi contul bancar, necesar in cazul returului, pentru livrarea contravalorii produselor returnate sau date despre pacient (varsta, greutate, inaltime, sex, starea de sarcina, medicamente administrate, alergii) in cazul comenzilor care contin medicamente de tip OTC,produse cosmetice obligatie legala conform OMS 444/2019.

fatacuflori .ro colecteaza in mod automat anumite informatii ce pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitati, regiunea sau localizarea generala de unde accesati site-ul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesati. 

În ce scopuri colectăm datele dumneavoastră personale? 

Informațiile pe care le colectăm sunt necesare în scopul prestării serviciilor noastre pentru care v-ați exprimat interesul de a beneficia atunci când ați contactat societatea noastră. Aceste scopuri includ obligații contractuale și legale, interesele legitime ale companiei noastre precum și ale partenerilor noștri implicați în prestările serviciilor în concordanță cu solicitările dumneavoastră. 

Scopurile pentru care colectăm datele dumneavoastră includ: 

• îndeplinirea obligațiilor legale și contractuale privind comercializarea produselor medicale cu reteta sau fără

• facturarea comenzilor si livrarea produselor conform cu legislația în vigoare 

• menținerea și dezvoltarea relațiilor comerciale 

• recrutare și angajare personal în cadrul companiei 

Nu procesăm date personale în scopuri decizionale individuale automate sau pentru creare de profiluri. 

Obligații Contractuale și Legale 

Procesăm datele dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în deplinătatea cerințelor legale, în prestarea serviciilor solicitate. 

Interese Legitime 

Procesăm datele dumneavoastră în urmărirea intereselor noastre legitime, numai în cazurile în care aceste interese nu încalcă drepturile și libertățile dumneavoastră. În acest sens, procedurile noastre interne prevăd evaluări ale intereselor noastre în raport cu drepturile dumneavoastră. 

Consimțământ 

Cu consimțământul dumneavoastră vom folosi datele personale în alte scopuri care nu se încadrează în cele enumerate mai sus și pentru comunicări de marketing periodice. 

Va puteți oricând retrage consimțământul dat printr-o cerere scrisă trimisă la.adresa de m-ail : contact@fatacuflori.ro

Cui transferăm datele dumneavoastră personale? 

Ca practică standard, SC ALEXA CRINU GARDEN SRL  nu va divulga, niciunei entități, datele dumneavoastră pentru a fi folosite în scopuri de marketing fără acceptul dumneavoastră explicit. Vom transmite, însă, anumite categorii de date personale necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale și legale și a intereselor legitime, către entități partenere, furnizori servicii, terți care sunt parte a prestării serviciilor noastre, sau la solicitarea dumneavoastră expresă.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC ALEXA CRINU GARDEN SRL  si pot fi dezvaluite urmatorilor terti:

 - parteneri care ne furnizează servicii (precum furnizori de platforme e-commerce, suport tehnic si mentenanta, firme de curierat care livrează produsele, furnizori de produse si servicii de monitorizare și optimizare a website-ului, alte companii care ne ajută să transmitem comunicări și oferte promoționale, parteneri care difuzează reclame personalizate și publicitate targetată comportamental)

- autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire

Transferul datelor dumneavoastră personale către entități în afară Uniunii Europene se va realiza în conformitate cu prevederile normativei europene 679/2016 implicând măsuri în funcție de gradul de adecvare al țării pe teritoriul căreia entitatea își desfășoară activitatea sau cu consimțământul dumneavoastră explicit. Aceste măsuri de conformitate includ clauze contractuale standard UE. 

Perioada de Retenție a datelor 

Datele dumneavoastră sunt stocate pe serverele noastre aflate pe teritoriul României și vor fi păstrate în funcție de prevederile legale în vigoare sau atât cât este necesar în vederea prestării serviciilor noastre. După expirarea acestei perioade sau înainte, atunci când informațiile nu mai sunt necesare, datele dumneavoastră vor fi șterse/distruse în siguranță. 

Drepturile dumneavoastră privind procesarea datelor personale 

Regulamentul General pentru Protecția Datelor 679/2016 prevede următoarele drepturi pentru persoanele fizice: 

• Dreptul la informare transparentă privind procesarea datelor personale 

. Dreptul de acces la datelor personale deținute 

• Dreptul de rectificare a datelor personale deținute 

• Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale deținute 

• Dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor personale 

• Dreptul de a obiecta față de procesarea datelor personale 

• Dreptul la portabilitatea datelor 

• Dreptul de a nu fi inclus într-un proces decizional individual automat, inclusiv crearea de profiluri

• Dreptul de retragere a consimțământului

• Dreptul de a va adresa justiţiei

• Dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de  protecție a datelor personale

Vă puteți exercita drepturile detaliate mai sus trimițând o solicitare scrisă la adresa de m-ail contact@fatacuflori.ro

Actualizări 

Această notificare este accesibilă oricând la https://www.fatacuflori.ro/politica-de-confidentialitate și va fi actualizată periodic, iar orice modificare intră în vigoare în momentul în care este postată la adresa de mai sus.   

Contactați-ne: 

Opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi deoarece ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și de a le personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la detaliile din această notificare de confidențialitate sau pentru a raporta o potențială breșă de securitate vă rugăm să contactați Ofițerul Desemnat pentru Protecția Datelor la oricare din coordonatele de mai jos: 

Email: contact@fatacuflori.ro, si telefon: 0771 786 775 sau 0746 161 708.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Pentru soluționări sau plângeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastră personale precum și pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră vom depune toate eforturile necesare pentru a răspunde tuturor solicitărilor și să îndeplinim astfel toate așteptările dumneavoastră. În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea noastră, va rugăm să ne comunicați ce am putea îmbunătăți la adresa   contact@fatacuflori.ro

Aveți de asemenea dreptul ca pentru soluționări sau plângeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastră personale precum și pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră puteți contacta autoritatea română la coordonatele de mai jos: 

Adresa: Bdul. Dimitrie Cantemir 1A, Iasi

Telefon: 0771 786 775 sau  0746 161 708

E-mail: contact@fatacuflori.ro

Website: www.fatacuflori.ro

Product added to wishlist

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.